top of page
57631BB1-7EC2-4F9E-B7F5-C72E6D2B7A98_edited_edited.jpg

Om Jidder samtalsterapi

Jag som driver Jidder heter Åsa Dash. Jag är certifierad samtalsterapeut, certifierad coach, kommunikationsvetare och legitimerad pedagog/lärare. Jag har utbildat mig på Örebro universitet, Linköpings universitet och Mittuniversitetet. 

Jag har arbetat med att motivera unga människor i över 20 års tid i min roll som pedagog och verksamhetsansvarig för verksamheter som stöttar unga i deras utveckling inom bland annat Örebro kommun, Sydnärkes utbildningsförbund och Örebro universitet.

 

Jag startade och drev samverkansprojektet Linje 14 i samarbete mellan Örebro kommun och Örebro universitet, vilket syftade till att ge ungdomar som växer upp i politiskt utsatta områden en röst och etablera sig i det svenska samhället och inom högre utbildning. Jag har även arbetat med ensamkommande ungdomar på Alléskolan, Sydnärkes utbildningsförbund och på Vivallaskolan i Örebro.

Jag startade Jidder samtal 2022 med tanken att fokusera på unga vuxnas utveckling och psykiska hälsa i syfte att nå dig som kanske inte tidigare sett samtal som en given väg till utveckling och ökad självkänsla. Men jag tar självfallet även emot vuxna klienter i olika åldrar. 

Jidder tror på människans förmåga att förändras och utvecklas genom att tänka nytt om sig själva och sin omvärld. Genom samtal kan du utveckla dig själv och hitta nya vägar.

 

Att vara klient hos mig är inte lämpligt om du har en diagnostiserad psykisk sjukdom då behöver du konsultera en legitimerad psykolog eller söka kontakt med psykiatrin.

Om du är intresserad av att se vad mina tidigare klienter tycker att samtal hos Jidder har betytt för dem kan du gå in under fliken omdömen och läsa deras omdömen.

Du fyller i formuläret nedan så kontaktar jag dig sedan för tidsbokning och vi diskuterar vad som passar bäst för dig!

Du kan även gå in direkt och boka en tid på theskin.se. Här kan du se vilka tider som passar dig och boka ett kartläggningssamtal.

Du kan även höra av dig till mig i formuläret nedan om du har frågor.

Välkommen!

Tack för ditt meddelande!

Address: The Skin

Ringgatan 28, 703 42, Örebro

Email:

bottom of page