top of page
Dansande kille

Omdömen

Så här tycker några av Jidders klienter

Woman in Yellow

Innan jag gick till Åsa på Jidder hade jag samtalat med andra terapeuter, psykologer och kuratorer. Jag var sjukskriven efter ytterligare en sväng in i väggen. Jag hade fått prata av mig men upplevde ingen hjälp vidare ur det mörker jag befann mig i. Jag stod bara och trampade på samma ställe. Samtalen med Åsa hjälpte mig att bearbeta saker som ingen annan rört vid, hon gav mig förståelse för hur jag fungerar och hur jag blivit den jag är. Jag har fått verktyg så att jag kan ta mig vidare och jag har börjat se saker ur ett annat perspektiv. Det mesta är möjligt och jag är redan på god väg dit jag vill.

Klara, 27

Porträtt av en ung man

Jag ville gå på samtal och börja prata för att helt enkelt lära känna mig själv bättre. Jag hade som mål att komma närmare mina känslor och det fick jag en otroligt bra hjälp med. Jag tycker att samtalen flöt på bra och att det inte var jättesvårt att öppna upp sig för Åsa. Jag tycker att samtalen utvecklat mig och jag tänker ofta på de verktyg jag har fått genom samtalen och det hjälper mig dagligen.

Jag har nu mycket lättare att uttrycka mina känslor och är inte lika rädd längre för att säga vad jag tycker och tänker och det är tack vare samtalen jag kan göra det idag.

Pontus, 25

Porträtt av en leende kvinna

Åsa är lyhörd, trygg och professionell. Via våra samtal jobbade jag med mig själv genom att sätta tydliga och positiva personliga mål. Jag uppskattar verkligen verktygen som Åsa har introducerat till mig utifrån mina behov och att Åsa inför varje samtal lyssnade in vad jag behövde stöd i, och på så vis var flexibel i samtalen från gång till gång. Då jag bor i en annan stad körde vi samtal via TEAMS. Det fungerade jättebra!

Elham, 32

Smiling Man_edited.jpg

Jag hamnade i ett läge i livet där jag ville få någon helt oberoende person att prata med. Någon som kunde ge mig en objektiv bild över min situation och som kunde provocera fram tankar hos mig själv som fick mig att komma till insikt med vilket beslut jag behövde fatta. Jag gick regelbundet hos Åsa och fick precis den hjälp jag behövde få. Vi hade avslappnade samtal där jag kände förtroende för att öppna upp mig om allt i livet. Det ledde till ett beslut som nu i efterhand känns helt rätt.

Mikael, 46

Lycklig affärskvinna

Samtalen hjälpte mig att hitta vägen framåt i min svåraste period i livet. Tack så otroligt mycket för ett varmt bemötande och för den fina lyssnaren du är. Alla borde få möta en Åsa när livet är svårt.

Therese, 53

Kvinna på caféet

Så trevliga samtal med Åsa när man inte kan sortera tankarna. Proffsigt och väldigt trevligt.

Catrin, 48

bottom of page